Interieur &zo

Yes!! Nieuwe badkamervloer

In september 2011 zijn we met onze badkamer bezig gegaan. Bart en Marcel hebben toen de ventilatie gefikst in de badkamer, dat overigens erg fijn is geen sauna taferelen na het douchen. In mijn report van de badkamer kon je op het einde lezen dat er nog wel wat wensen overbleven, waaronder een nieuwe vloer in de badkamer. En in de tussentijd hebben we onze oude rode muur, die wit was gemaakt in de kleur lila geverfd en is het een mooie geheel! Bekijk de foto’s van het vloerproject, uitgevoerd door M&M begin januari!

 

Mijn broertje Marcel had al eerder een klein hoekje uit de vloer gehaald, kijken of het makkelijker eruit zou kunnen. Mocht dit niet zo zijn, dan zou het een optie zijn om er overheen te tegelen. Maar het ging er zo gemakkelijk uit, dat we ons daar niet druk over hoefden te maken.

 

Toen kwam onze andere Marcel in het spel en hebben M&M zich op een donderdagavond op de vloer gestort en deze binnen een half uurtje ongeveer eruit gehaald. Helemaal fijn, nou ja fijn? Alles voorzien van rode stof… Zelfs ons brandalarm boven kon het niet aan en begon er van te piepen.

 

Nadat alles opgeruimd was, zag het er al iets frisser uit. Een aardig gelijk betonnen vloertje, die de jongens dezelfde avond erin hebben gedaan. Dus dat was al twee stappen die gedaan waren. Nu moest het drogen…

 

De volgende ochtend (vrijdag) ben ik wel gewoon (stiekem) gaan douchen! Ik deed heel voorzichtig en heb de vloer niet nat gemaakt, want oh wee als dat zou gebeuren. In de middag kwamen de jongens weer langs om het vloertje erin te gaan leggen. Met een hoop cement, de tegels, de plusjes of kruisjes, de tegelsnijder en de rest van het gereedschap kwam erbij en zo zijn ze begonnen met de tegels erin te leggen. Overal mooie kruisjes ertussen om overal evenveel ruimte tussen te laten.

 

Toen was het weer tijd om dat te laten drogen! M&M zouden de volgende dag (zaterdag) terug komen, om een uurtje of 11. Maar omdat ik zo lekker zwanger ben en veel slaap had ik mezelf met veel moeite uit bed geworsteld om op tijd te kunnen douchen. Ik was net beneden, ging de deurbel, waren ze er al. Maar wie durft er een zwangere vrouw tegen te spreken? (Niemand?!) Dus ben ik even snel onder de douche heen gehupt voor ze de boel mochten voegen.

 

Na al het voegwerk waren de jongens er ook klaar mee. Het was de eerste keer dat ze dit samen zo hadden gedaan, maar staat niet hoog op de klussenlijst om bij anderen te doen. Maar als je met het juiste bedrag over de brug komt… Dan zullen ze er over nadenken! Bij deze is mijn dank weer erg groot!! Ik ben er heel blij mee, want wees eerlijk, die rode tegels waren een noodkijk!!

 

 

Ik vind het erg mooi allemaal geworden, mooi wit gecombineerd met een grijze vloer en een muurtje lila en paars/lila accessoires. Nu nog een klein randje in een hoek die voorzien moet worden van een fris randje tegels, maar dat komt nog wel een keertje. Maar mocht je nog wat witte vierkante tegeltjes over hebben? Dan houden wij ons aanbevolen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + = 7

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.