Gezin & Familie,  Kids

Baby uitzet aangevuld en geleverd

De kleine is er nog niet eens, maar is aan alle kanten al flink verwend. Deze keer allemaal grote dingen! We hebben een hele bad set gekregen voor de kleine, met van alles erop en eraan. Afgelopen maandag is onze Combi Kinderwagen Mutsy Transporter bezorgd samen met de box die we hebben gekregen. Daarnaast hebben we ook een boxkleed en een babygym gekregen. Natuurlijk heb ik foto’s! Dan weet je meteen waar ik het over heb en kan je even mee gluren!nnnn
rn
rn
rn

rn

Natuurlijk nog even een kiekje van onze kinderwagen. Meer informatie en foto’s kan je hier vinden.

rn

rn

De Box! (spulletjes zitten er niet bij)

rn

rn

De badset! Er zit dus een hele hoop bij.

rn

rn

Ook hebben we een Box kleed gekregen, zelf uitgekozen natuurlijk.

rn

rn

En een babygym! Deze maken geluid en er schijnt ook muziek uit te komen, maar ik mocht er nog niet mee spelen van Bart, flauw hè!!

rnrnGisteren hebben we even de kinderwagen uit de dozen gehaald en bekeken. Ook even checken of we de items konden wisselen, of dit met of zonder geweld moet, maar het is even uitvogelen, maar dan is het een eitje. Plus dat het frame gewoon niets weegt. De onderdelen verder ook niet en je kan hem helemaal invouwen. Nu staat het frame alleen in de hal, acclimatiseren! Maar dan zijn we zelf ook gewend aan dat het ding lichtelijk wat ruimte inneemt. rnWe gaan ook snel de box in elkaar zetten, dan staat deze ook vast en kunnen de beestjes er aan wennen! En kunnen we bijvoorbeeld Bouncer er nog op wijzen dat hij er niet in mag! En er een kleed overheen doen en hopen dat hij de hint snapt.rnrnVerder hebben we eigenlijk van alles en nog wat. De babykamer is al te klein geworden om al de spullen erin te hebben staan. Nu kan het nog, straks zal alles op een logische en praktische plek terecht gaan komen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 − 52 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.