de Feestdagen,  Gezin & Familie

Kerstspel, de buit!

Deze keer hebben we weer met kerst, het Sinterklaasspel gespeeld. Daar waar vele families dit doen tijdens Sinterklaas, doen wij dit gewoon tijdens de kerst! Iedereen neemt een cadeaubon mee en twee kleine cadeautjes, een enkel cadeautje is flut en weer een andere die erg populair kan zijn onder de deelnemers. Het was een hectisch spel, veel heen en weer geschuif, lol, jatterij en dwarsbomerij! Wat hebben wij mee naar huis genomen?

Een douchegordijn (die we zelf hadden meegenomen), een BBQ, Doosje thee, een “FirePlace” DVD, twee tandenborstel houders, een fotomagneet-ding met daaraan onze cadeaubonnen, één voor de IKEA en één voor de Blokker.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 − 64 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.