Persoonlijk

Gewonnen in de Postcode Loterij

Al jaaaaaaaaaaren zijn wij lid met een lot in de Nationale Postcode Loterij, je weet wel voor al die goede doelen.. We hebben eens 5 euro gewonnen, wellicht een tientje, een bak Ben & Jerry ijs en een Unox soepzak (dacht ik). Vandaag scheurde ik de enveloppe die we hadden gekregen door (meestal is het spam!) en ineens bedacht ik me, dat we misschien wel iets gewonnen zouden hebben. Dus de gescheurde brief weer in elkaar gelegd en ja hoor, we hadden wat gewonnen!!nnnn
rnFijn zo’n gevoel dat je blij bent dat je toch maar even in de enveloppe hebt gekeken. Wij zijn nu namelijk de trotse eigenaar van een DVD-box naar keuze! We hadden de keuze uit de volgende DVD-boxen:rnrn

rnOmdat wij maar 1 lot hebben, mochten we 1 set uitkiezen. De keuze was dus uit Nederlandse tv-series, Seinpost Den Haag en Bloedverwanten. Typische National geographic achtige DVD’s als, Oceans, Life en Known Universe. En er was een DVD box van Woezel en Pip. rnrnOmdat Bart en ik praktisch geen tv kijken (lekkere computernerds dat we zijn) was de meerderheid al afgeschreven. Op zich leek de DVD box over de Universe me wel leuk, maar als ik me dan afvraag, wanneer kijk ik dat… Niet gauw, dus bleef er eentje over die we ook alvast voor de kleine hebben aangevraagd van Woezel en Pip!rnrn

rnDeze DVD-box bevat 3 DVD’s met een theatershow, Woezel en Pip in de Tovertuin en de animatieserie deel 1 en 2. Deze komt dus mooi alvast in de kast te liggen. Leuk cadeautje voor de feestdagen? Gna gna!rnrnMet een weekje kunnen we onze prijs in ontvangst nemen. Ik ben benieuwd! Heb eigenlijk nog nooit iets van deze beestjes gezien op tv of waar dan ook, behalve alle speelgoed in de speelgoed-, en baby winkels.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

64 + = 66

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.