Interieur &zo

Woonkamer veranderd

Met de komst van de kleine, het lijkt wel of alles om die kleine draait… Dat is en hoort nu wel ook zo! Zijn er een aantal dingen die we proberen op tijd te veranderen om ruimte te creëren en de huisdiertjes er vast aan te laten wennen. Want als er straks een baby is, is dat ook alweer erg wennen voor on allemaal! Na een tijdje bedenken hoe we in vredesnaam de boel om konden bouwen en praktisch konden houden is daar een oplossing uit gekomen. Volgens mij hebben we het op nieuwjaarsdag allemaal versleept om zelf te wennen.

Maar we hadden het zo neer gezet dat we ook nog een Plan B uit konden voeren en wellicht nog een Plan C. Maar de boekenkast die wij als roomdivider gebruikten staat nu in het woonkamer gedeelte. En wat levert dat een licht en RUIMTE op in het midden van het huis!! Je moet het zo zien dat ons huis beneden in een U-vorm loopt. Maar de keuken is nog weer voorzien van een muurtje, waardoor het woongedeelte een L-vorm heeft gekregen.

Als je binnen komt heb je dus meteen rechts de ‘living’, onze computer en dan de keuken. En tussen de computer en de living komt de box te staan. Hier stonden eerst de roomdivider en de bench van Pepper. Aangezien Pepper niet naast de box mag, moest de bench verplaatst worden. Dat was geen probleem, maar ze moet er zelf nog erg aan wennen dat die niet meer links staat, maar rechts. Dus flink trainen en belonen als ze de bench in gaat!

Inmiddels zijn we aardig gewend aan de nieuwe opstelling en is het nog een kwestie van tijd om de box in elkaar te zetten, kind laten komen en verder genieten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 86 = 94

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.