Interieur &zo,  Persoonlijk

We hebben een andere (grotere) tafel

Zoals de titel al aangeeft, we hebben een andere tafel! Ik heb even in mijn eigen foto-archief gezocht naar een recente foto van onze oude tafel. Deze ‘oude’ tafel hebben we toen gekregen van Fien toen we het huis hadden gekocht. Heel fijn knus tafeltje. Maar als we met ons allen (al gauw met ons zessen) gingen eten was het vaak wat krap. De tafel was snel vol en nu, nu hebben we sowieso ruimte voor 8 personen. En ik denk dat we maar gauw even weer wat samen gaan eten om de tafel goed uit te testen!

rnDe bovenste foto is van hoe ‘klein’ onze tafel eerst was, lekker proppen.

En hieronder onze nieuwe tafel! lekker groot. Het grappige was, dat ik dacht dat de kleine tafel 140 was en de nieuwe is dus 180, zou een klein verschil zijn. Nou, van de week even de kleine tafel opgemeten die maar 126cm bleek te zijn, oeps!! Gelukkig pas de grote tafel en staat het nog niet eens zo heel gek, toch?

rn

Wij zijn er weer blij mee! We moeten alleen nog even andere stoelen aanschaffen. Iedereen bedankt die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.