Interieur &zo,  Lifestyle

Welk woontype ben jij? Via VTwonen

Het inrichten van je huis kan soms best pittig zijn. Wat smeer je op de muur? Wat leg je op de vloer? Wat voor meubels neem je en welke kleuren? Als je hier uiteindelijk een keuze in hebt gemaakt is het tijd voor de nodige accessoires. Op de website van VTwonen kan je nu een test doen en hierbij maak je ook nog eens kans op een cadeaubon van 250 euro voor de VTwonen webshop.

Natuurlijk heb ik de test ook gedaan en mijn uitslag kan je hieronder bewonderen:

img_vtwonen

Jij bent romantisch

Jij bent een romantisch type. Met jouw zachtaardige karakter geloof je in de liefde én je hebt genoeg liefde te geven. Heerlijk! De wereld kan een romanticus als jij goed gebruiken. Jouw huis is een fijne plek waarin zachte kleuren een harmonieus geheel vormen. Je houdt van warme en natuurlijke materialen en bloemen- en fijne prints. Je hebt een zwak voor klassieke vormen en brocante, maar ook eigentijdse elementen en grappige details. De woonstijl die goed bij jou past is romantisch.

Kleuren: pastels.
Vormen: rechte en klassieke lijnen, krullen.
Materialen: zacht.
Dessins: bloemen of fijne patronen.

Naast deze uitslag krijg je ook de mogelijkheid om de accessoires die bij je stijl passen te shoppen in de webshop van VTwonen. In mijn geval gaat het om de: Woonstijl Romantisch.

Toevallig heb ik grijstinten in huis gecombineerd met roze, pastel roze en wit. Zachte pastel kleuren vind ik inderdaad leuk en ik houd ook niet zo van grote grove patronen. Wil je ook weten welke woonstijl bij je past? Doe dan de VTwonen test!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.