Foods,  Kids

Broodje hagelslag favoriet ontbijt

Onlangs is er een test geweest waarin Amerikaanse kinderen gevraagd werd om een aantal ontbijtjes te proeven van over de hele wereld. Goed nieuws wij zitten ook met ons broodje hagelslag in het filmpje! Maar er komen toch een aantal vreemde ontbijten langs waarbij ik ook wel even tweemaal zou nadenken of het iets voor me zou zijn.

Zo krijgen de zeven kinderen gerechten voorgeschoteld uit Korea, Braziliƫ, Finland, Vietnam, Polen en Nederland. Deze gerechten zijn zeer gevarieerd van warm naar koud, van vis (ontbijt?!) tot dus ons oh zo geliefde broodje hagelslag.

Wat is jouw favoriete ontbijt? En zou je een van de bovenstaande gerechten uit willen proberen?

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 41 = 42

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.