Gezin & Familie,  Kids

Bed op klossen oftewel bierkratten

Voor de 36e week van je zwangerschap moet je bed omhoog gezet worden. Hier kan je klossen voor lenen bij de Thuiszorg of iets dergelijks. Maar deze passen weer niet onder boxspring bedden, die wij dus hebben. Een andere oplossing kan dus zijn om er bierkratten voor te gebruiken. En laat het nu eens handig zijn dat mijn papa bij Heineken werkt, die wel even raar stond te kijken toen ik vroeg of ik zes bierkratten voor m’n bed mocht, hihi! De kratten zitten nu onder het bed en hij is hooooooooog!! Maar het is wel heel fijn met in- en uitstappen, ook wel erin klimmen en eruit schuiven!nnnn
rnDe kiekjes van hoe het er bij ons uit ziet. Wij hebben naast een boxspring ook nog een frame eromheen gefabriekt. Zo blijven ze mooi bij elkaar staan en is het weer lekker anders dan anders, zoals wij het leuk vinden!rnrn

rn

rn

rn

Bouncer die ineens onder het bed door kan lopen…

rn

rn

Zie! Voetjes van de vloer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 67 = 75

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.