de Feestdagen,  Gezin & Familie

Sinterklaas 2010 in Groningen & Apeldoorn met Surprises

Het is inmiddels februari en ik deel nog even mijn Sinterklaas viering met jullie… Het moet niet gekker worden natuurlijk! We hebben in 2010 Sinterklaas gevierd in Groningen en de dag erna in Apeldoorn. Bart was hier met mijn familie er niet bij omdat hij ziek was en zondags toen we op weg gingen naar onze tweede Sint viering stonden we met pech langs de A28, een klapband… Maar we hebben het gered. In Groningen deden we een Sinterklaas spel (HELAAS! geen foto’s) en in Apeldoorn deden we cadeautjes met surprise. Bij deze de foto’s van de surprises…

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 − 61 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.