Gezin & Familie,  Weekendje weg

Weekend Belgie geweest deel 1

Ik heb een aantal maandjes overgeslagen hier op mijn blog. Erg slecht, want het ging zo goed! Ondanks dat ik er niets op heb gezet heb ik heus wel dingen gedaan en meegemaakt. Dus nu eerst even terug naar het eerste weekend van juni 2012! We zijn toen een weekend weggeweest met de familie van Bart, zijn opa & oma waren toen 55 jaar getrouwd! Veel foto’s, veel leuks gedaan, al was het bijna een wereldreis voor ons…
Donderdag
Nu we Lieke hebben, hebben we natuurlijk veel meer spullen die mee moeten.. Helemaal met zo’n kleintje kan je even niets vergeten. Omdat wij helemaal uit Groningen moesten komen en we niet zo’n stuk in een keer wilden rijden naar België hadden we eerst een nachtje bij Mirjam geslapen. Even een tussenstop voor we aan de grote toch zouden beginnen.

Uitzicht onderweg

Vrijdag
Vrijdags was het zover, op weg naar Belgie! Opa & Oma hadden een groot huis gehuurd, Rélais Julemont voor zo’n 24 personen, en daar zouden we ons allemaal verzamelen. Onderweg kwamen we in het zuiden van het land Paul & Mariska en Inge tegen op de snelweg. We zijn toen samen verder gereden, zij waren wat later vertrokken, maar wij hadden een ‘strek-de-baby-beentjes’ momentje ingelast, dus hadden ze ons ingehaald en kwamen we toch samen aan.

De hal op de eerste verdieping

Het uitzicht op onze slaapkamer

 

Dat was allemaal in de buurt!

Bij aankomst waren Opa & Oma al aanwezig en was het uitzoeken wie op welke kamer zou gaan slapen. Er waren meerdere kamers verdeeld over twee verdiepingen en geheime gangetjes en trappen verstopt. Leuk zo’n oud huis! De trap kraakte wel heel erg, maar dat hoorde erbij. Eenmaal een kamer in beslag genomen stroomde de andere leden van de familie ook binnen. Het was nog mooi weer (al was dat niet echt voorspeld) en konden we mooi nog buiten zitten.

Lieke lacht naar d’r overgrootmoeder (klinkt zo ouderwets..)

 

 

 

Het werd tijd om de boel te versieren. Een grote tuin, waar veel is gevoetbald werd voorzien van slingers en ballonnen.

Lees hier over dag 2 in België
Lees hier over dag 3 in België

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.