Games & Tech,  Kijk & Luister

Artiesten zingen Simlish in Sims 2 @ Female-Gamers

Simlish is de taal van De Sims, een unieke taal, die je alleen in De Sims games hoort. In De Sims games heb je ook muziek, en een aantal bekende liedjes zijn door verschillende (bekende) artiesten opnieuw ingezongen in Simlish!
Verschillende artiesten hebben hun stem geleend aan De Sims game-reeks. Zij hebben een nummer uit hun repertoire gehaald en deze in de studio opnieuw ingezongen. Een aparte manier om je eigen nummer in te zingen en in een game te horen. Maar in het Simlish is natuurlijk erg vreemd. Komt het je bekend voor dat je een nummer luistert, maar de tekst niet goed mee kan zingen? Volgens mij neuriĆ«n we allemaal wel wat Simlish mee.. Een behind the ‘Simlish’ scenes geeft ook alvast wat beeld van deze Sims taal.

Zo zijn er de al een aantal grote bekende sterren te horen in De Sims games. Een aantal zijn voorzien van een speciale Sims videoclip, in andere zie je weer de artiest het liedje opnemen.

In deze eerste serie Simlish muziekvideo’s hoor je de liedjes uit De Sims 2 game-reeks. Te beginnen met een (voor Sims gamers) hele bekende, Lily Allen met ‘Smile’, die je hierboven kan bewonderen met een bijpassende videoclip.

 

Ook zangeres Natasha Bedingfield heeft haar stem geleend aan De Sims 2. Zij heeft ook een eigen nummer opnieuw ingezongen. Eerst een kort interview over Natasha en haar liedje ‘Pocketful of Sunshine’, met als tweede filmpje De Sims videoclip.

Ken je deze deun ook? Datarock heeft ook een nummer in het Simlish gezongen. Het liedje ‘Fa Fa Fa’ heeft een nieuwe tekst gekregen in De Sims taal en kan je hierboven bewonderen.

Katy Perry, wie kent deze superster niet? Ze heeft in De Sims 3 meegewerkt aan de uitbreiding Showtime en een eigen accessoires pakket (Katy Perry Pakt Uit), maar in De Sims 2 heeft ze ook al eens haar liedje Hot ‘N Cold in het Simlish gezongen.

Een andere zangeres is Gabriella Cilmi die je meeneemt achter de schermen bij het inzingen van haar liedje ‘Sweet About Me’ in het Simlish. Ook deze track kan je weer terugvinden in jouw Sims 2 game.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.