Games & Tech,  Persoonlijk

Nieuwe telefoon! Samsung Galaxy S Plus

Oh, wat is mijn Nokia 7373 een fijn toestelletje! Maar helaas laat mijn roze telefoon me regelmatig in de steek. Zo’n twee jaar geleden was dit ook al zo en had ik ‘d’r’ al aan de kant gelegd voor een andere, maar ben toen toch weer bij mijn Nokiaatje teruggekomen. Maar inmiddels zijn we zo’n 5 a 6 jaar verder en moet ik toch echt afscheid nemen. Dus heb ik een nieuw toestel, de Samsung Galaxy S Plus, alleen nog niet in gebruik omdat hij het dan niet doet…nnnn

rn

rn

Mijn oude toestel, Nokia 7373

rnJaja, ik heb een nieuw toestel, maar deze ligt stof te vangen voor mijn neus. Als ik mijn Simkaart in de Samsung stop, dan kan ik er niet veel mee… Geen sms’jes of ermee bellen. Wel foto’s maken, dat dan weer wel.rnrnDaar moet ik dus nog even mee aan de gang, maar in mijn oude toestel staat ook nog een hele hoop informatie die ik dus ‘even’ over moet nemen. Daarnaast moet ik wel mijn Samsung werkende hebben. Met deze Samsung kan ik straks (als mijn goede abbo is geactiveerd) whatsappen, internetten en dat soort ongein, hihi! Maar dat zie ik tegen die tijd wel weer. rnrn

rn

Mijn nieuwe toestel, Samsung Galaxy S Plus wit!

rnIk ga er in elk geval behoorlijk op vooruit met de mogelijkheden en sowieso de camera! Ik had een 2.0 megapixel en ga nu naar een 5.0 megapixel. Bart heeft ook een Samsung (weet zo even niet welke) en hij heeft 8.0 megapixel! Maar ik heb mijn gewone camera om hippe foto’s mee te maken natuurlijk. Maar mijn mobieltje heb ik eigenlijk altijd wel bij me, handig om straks dubbel zoveel foto’s van de baby te maken. Het is wel wennen dat alles met touchscreen werkt. Hopelijk kan ik hier wel snel aan wennen!!rnrnOmdat Bart een soortgelijke telefoon heeft, heb ik voor een witte ‘cover’ gekozen. Die van hem is zwart, zo kunnen we ze het makkelijkste uit elkaar houden denk ik. Bij deze bedankt ik Nokia 7373 voor haar jarenlange trouwe dienst! Ze mag nu uitrusten bij de andere oude telefoons die we toch bewaren, als reserve!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.