Games & Tech,  Gezin & Familie,  Persoonlijk

Column: Nieuwe generatie gamertjes op komst (Zwanger) @ Female-Gamers

Dagelijks worden er wereldwijd kinderen gebaard en daar is ongetwijfeld een deel bij die uiteindelijk lekker gaat gamen. Naast dat, zijn wij bij Female-Gamers ook bezig met twee zwangerschappen en dus een nieuwe lichting gamertjes!! Want wij zijn zwanger!nnnn
rnDe kreet ‘Wij zijn zwanger’ was op de blog van Yvonne en op die van mijzelf te lezen. Yvonne is net de 21,5 weken gepasseerd en zelf loop ik tegen het einde met mijn 35,5 weken zwangerschap. Ik kan beginnen met aftellen en Yvonne gaat nu nog lekker genieten!rnrn

rnYvonne en ik kennen elkaar al enige jaren, ik gok op zo’n 7 jaar, en hebben voorheen Counter-Strike met elkaar gespeeld, in een team samen of tegen elkaar in aparte teams (lekker concurreren). Inmiddels zijn we al zo’n 4,5 jaar bezig met Female-Gamers en bouw je toch een band op. We zijn beide getrouwd, Yvonne met haar Mike en ik met mijn Bart. Onze levens lopen enigszins synchroon, terwijl ik in Groningen woon en Yvonne in Venlo, de twee uitersten van ons land.rnrnDoor het vele gamen kan het ook niet anders dan dat onze kleintjes straks ook de nodige kennis op gaan doen en vele games zullen gaan spelen. Als je mij nu vraagt hoe daar mee om te gaan, dat het niet de spuigaten uit zal lopen, ik heb nog geen idee, tips zijn natuurlijk meer dan welkom! Maar dat ze, onze kleintjes, gaan gamen is zeker een hele grote kans!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

78 − = 70

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.