Fashion & Beauty,  Onze Bruiloft

Bruiloft: Shoppen met Joyce

Afgelopen vrijdag ben ik met Joyce wezen shoppen. Samen op zoek naar een outfit voor haar voor de bruiloft. Nou, we zijn voor haar geslaagd en hebben ook flink ingeslagen! Als basis hadden we eerst schoenen geshopt. Daarna kwamen we in een kledingzaak waar ze eigenlijk meteen voor haar outfit geslaagd was.

Natuurlijk zijn we nog verder wezen shoppen en heb ik zelf ook nog schoenen gekocht, wat shirtjes, wat voor Bart enzovoorts. Het was in elk geval gezellig en hebben we de halve stad zowat leeg geshopt lijkt het wel! Maar nu is er weer een dichterbij de bruiloft, in principe moet mijn broertje nu alleen nog.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.