Beestenboel,  Gezin & Familie,  Kids

Hond in Huis, Baby op komst Voorlichting

Wij hebben Pepper, een hondje. Ook hebben wij een baby op komst… Omdat Pepper soms wel eens van die rare fratsen heeft en ze bij onze kraamzorg, Kraamzorg het Groene kruis, ook een voorlichting Hond in Huis, Baby op Komst hebben. Leek het ons verstandig om deze eens bij te wonen. Je krijgt wel tips vanuit je omgeving wat je moet doen, maar sommige tips spreken elkaar weer tegen. Pepper is ook een geval apart, dus waren wij aanwezig en hebben we weer een hoop informatie in onze koppies verzameld.nnnn
rnWe waren natuurlijk niet alleen deze avond! Naast de aanstaande ouders, was er een meneer die een hoop vertelde over het gedrag van honden. Dingen waar je op moet letten en een paar tips, maar een aantal punten waren een beetje tegenstrijdig. We kregen filmpjes te zien over gedrag van honden waar je niet erg blij van zou worden. Geen hele ernstige dingen werden er getoond, behalve dan een man die door z’n hond in de hand werd gebeten. Verder veel foto’s over wat een hond wel/niet mag doen. Wanneer een hond angstig of gestrest is of juist kalm. Vertoonde de hond van beide wat? Dan is die ambivalent.. Dus dan kan het alle kanten opgaan. Het was op zich wel handig, even een opfris cursus.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 60 = 69

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.