Gezin & Familie,  Kids

Kraamcoach langs geweest

Onze kraamcoach van Kraamzorg het Groene Kruis is donderdag 8 december langs geweest. Even wat dingen bespreken rondom de kraamverzorger die na de bevalling ons komt ‘helpen’ en even kijken of we al een beetje op schema liepen met de babykamer en de spulletjes aanschaffen. Nou, we zitten hartstikke op schema! Het was ook meteen handig om wat dingen te vragen die ik nog even wilde weten. Het is belangrijk dat we alles voor week 36 in orde hebben omdat kindjes vaak tussen de 37e en 42e week geboren worden.nnnn
rnWe kregen een lijst met dingen die we voor de 36e week geregeld moeten hebben. Omdat we al aardig op schema lopen, hoeven we dus niet heel heel erg veel meer te regelen en aan te schaffen.rnrn

rnOok kregen we uitleg over hoeveel uur een kraamverzorger bij ons is en wat ze doen. Ze geven je eigenlijk een spoedcursus hoe ga je met een baby om! Hoe te badderen, aan te kleden en te verzorgen. Ondanks dat mijn moederlijke instinct dan vast wel iets weet, is het wel fijn dat er iemand is die je in het begin even wat kan helpen. rnrnNatuurlijk hebben we nog even de babykamer geshowd en zijn eigenlijk de vragen die ik had beantwoord! In de loop van de tijd hebben we nog telefonisch contact, maar we mogen altijd bellen of mailen bij vragen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

92 − = 88

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.