Gezin & Familie,  Kids

Babykamer tot nu toe (meubels erin)

We maken vorderingen hoor! Alle meubels die we voor de babykamer hebben aangeschaft staan er in, ook helemaal klaar om in gebruik genomen te worden. Dus tijd om het even met de wereld te delen. Het behang hadden jullie al gezien, de meubels alleen van de foto’s die ik van de Ikea site had geplukt, maar hoe het er in combinatie allemaal uit ziet. Dat weet je natuurlijk nog niet. Dus om je niet langer in spanning te houden…nnnn

rnSowieso komen er nog gordijntjes voor de ramen, naast de luxaflex die er al inhangen. We hebben van dat plastic voor de ramen, om de meeste inkijk weg te houden, beetje privacy! Verder moeten er nog dingetjes aan de wanden komen. Ik twijfel nog of ik een hemeltje (klamboe) wil hebben. Maar een plankje en/of schilderijtje is wel zo leuk natuurlijk. Maar langzaam wordt het wel wat.rnrnNu echt de foto’s!!rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rnVinden jullie het wat?rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 − = 70

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.