Gezin & Familie,  Kids

Kraampakket Menzis gekregen

Vorige week heb ik het kraampakket van mijn zorgverzekeraar Menzis mogen ontvangen. Het was een hele grote doos, dus ik vroeg me al af wat of dat er allemaal in moest zitten. Bij het openen en het zien van de inhoud, was het eerste was ik dacht ‘het gaat een slagveld worden’! Naast de nodige nuttige dingen zaten er ook nog wat extraatjes bij. Omdat ik hoog in de verzekering zit, pakket 3 geloof ik, krijg je een groot pakket! Zo zat er een mand bij, en een spel, wat verzorgingsproducten voor de kleine en verband, verband en verband…


Ik heb natuurlijk even wat kiekjes gemaakt van de inhoud van het pakket zoals je op de bovenstaande foto kan bewonderen. Een hele boel dus.

De mand kan je heel makkelijk in elkaar zetten en er zat ook een knuffeldoekje van een aapje in het pakket. Liefjes hoor.

Ook erg leuk is dat er een Baby Weetjes Kaartspel in zit! Ik denk dat ik dat het allerleukste vind dat in erin zit! Het is volgens mij een soort triviant en krijg je allemaal vragen over zwanger zijn, bevalling enzovoorts. Bart en ik gaan het binnenkort even spelen. Wie weet deel ik mijn bevindingen op een later moment nog eens.

Het pakket staat nu mooi boven in de babykamer, te wachten tot ‘het moment’! Moet nog even uitvogelen wat waar voor is.. Maar dat zal wel loslopen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 55 = 60

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.