Gezin & Familie,  Kids

Berichtje uit je Buik! Wat spookt de kleine uit?

Hoe verder je in de zwangerschap komt, hoe meer je kindje groeit en hoe meer deze gaat bewegen en in een steeds kleinere omgeving komt te zitten. In het begin voelt het alsof je darmen wat extra borrelen, het is een apart gevoel dat je zal herkennen als het zover is. Maar via de website Berichtje uit je Buik krijg je elke week een berichtje wat er gaande is. Handig die technologie van tegenwoordig!! Voor mij was het bij de echo van de 20e week een bevestiging toen de kleine bewoog tijdens het maken van de echo zelf.nnnn
rnOf je je kindje goed kan voelen heeft ook nog weer met de ligging te maken van de placenta. Bij mij ligt deze aan de voorkant, dus is het helemaal voor buitenstaanders lastig om de kleine te voelen. Maar inmiddels hebben we mijn buik al een paar keer flink heen en weer zien bewegen, heel freaky, maar ook heel bijzonder!rnrn

rnMaar wat spookt de kleine uit? Voor mezelf vergelijk ik het met trampoline springen op mijn blaas. Vlechten en/of trouwtje trekken met mijn darmen. Klimmen in mijn ribben. Proberen uit te breken via mijn navel. En gewoon lekker rondjes draaien en hier en daar een zenuw ofzo raken.rnrnHet is heel fijn om je kindje te voelen. Maar via de website Berichtje uit je Buik krijg je elke week een berichtje wat er in je buik met je kindje gebeurd. Hoe de groei gaat, wat er eventueel ontwikkeld wordt en wat bewegingen. Heel bijzonder om te bekijken.rnrn

rn

Zo kan het natuurlijk ook!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

60 + = 65

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.