Foto's,  Gezin & Familie

Mijn top 9 Instagram foto’s van 2017

Ik zit op Instagram (*click*) en plaats daar zo nu en dan een fotootje, die ook weer doorlinkt naar mijn Facebook pagina. Nu kan je via een website zien welke 9 Instagram foto’s de meeste likes hebben gekregen. Natuurlijk was ik nieuwsgierig welke 9 foto’s door de mensheid die mij volgen of toevallig op mijn Instagram voorbij komen.

Vorig jaar deelde ik ook mijn Best Nine 2016 en ook dit jaar heb ik mijn top 9 die ik graag met jullie deel.

Dus bedankt allemaal voor alle likes op mijn Instagram. Heb je ook een Insta-account en wil je weten welke 9 foto’s de meeste likes hebben gekregen? Check dan even de website: https://2017bestnine.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

40 + = 45

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.