Gezin & Familie

Paps is verhuist

In het weekend van 15 maart was het zover. We gingen mijn paps verhuizen. Na zijn hele leven in Groningen te hebben gewoond, is hij naar Friesland gegaan. Hij werkt al een aantal jaren in Drachten en heeft daar zijn vriendin wonen. Een logische stap toch? Het is wel raar, eerst woont hij in dezelfde wijk en Bart en ik zijn zo’n 2,5 jaar geleden in de straat naast hem komen wonen.Ik denk dat het nog even wennen zal zijn, dat hij niet meer in dat ene huis woont. Maar de tijd zal het leren. Hij heeft een mooi en groter huis op de kop weten te tikken in Gorredijk. Zijn vriendin Yvonne woont een paar straten verderop zeg maar. Ook zit hij nu veel dichterbij zijn werk. Dat scheelt ook weer een hoop gereis van Groningen naar Drachten 5 dagen in de week. Hij word natuurlijk wel een dagje ouder, hihi

Tijdens de verhuisdag stonden we met zijn allen paraat om 9 uur (ongeveer), wie ook alweer? Nou, Marcel (m’n broertje) en Joyce, Marcel N, Gerke en Alie, Mijn paps natuurlijk en Yvon en Bart en ik. Veel was al in de loop der tijd naar het nieuwe huis gebracht, nu kwam het aan op de grote meubelen. Veel gesleep, maar binnen een uur zat de vrachtwagen ook al vol.

 

Bart, Marcel N. & Marcel
 

 

Bart, Marcel N. & Marcel nog steeds iets met z’n vinger
 

 

De mannen op de laadklep van de mooie vrachtwagen!
 

 

Joyce vroeg in de kerstsfeer
Toen naar het nieuwe huis rijden en daar alles er weer uit. Ik heb die dag geleerd hoe je een laadklep van een vrachtwagen moet bedienen, staat altijd goed op mijn CV toch, hahaha! Uiteindelijk toen alles in het huis op zijn plek stond was het aan Marcel en Bart om wat lampen op te hangen. Aan het einde van de avond waren we allemaal kapot en zijn we weer naar Groningen gereden.

Ook nog foto’s in het oude huis!

 

M&M en m’n pap die de achterdeur op slot doen
 

 

M&M staan nog in de keuken, de plek waar ze zo vaak waren
 

 

Nog even het naambordje er afdraaien
Ik hoop dat mijn papa zich snel thuis voelt in zijn nieuwe huis. Zo zullen we nog regelmatig in Friesland rond gaan hobbelen! Ik zal je in elk geval missen hier in de straat naast ons en altijd voor ons klaar staan als het nodig was op stel en sprong!

Dikke kus Patries

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 55 = 61

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.