Kijk & Luister

AMNT C8 afl. 12 exit: Dionne

Het was denk ik niet helemaal onverwacht dat Dionne eruit gestemd werd door de jury. Ze stond er vorige week al samen met Brittany, die toen weg moest. Dionne heeft nog erg veel begeleiding nodig bij de shoots en haar blik staat vaak nog te boos. Deze keer stond ze samen met Natasha voor de jury. Zij was ziek en haar shoot was daarom niet heel goed. Maar er werd ook gekeken hoe de foto’s waren in de voorgaande shoots…
En daar bleek Natasha toch sterker te zijn dan Dionne en moest Dionne naar huis.Toen de 4 meiden voor de jury stonden moesten ze aangeven wie ze het sterkste van hun 4 vinden en wie ze het zwakste vinden. Op Dionne na vonden alle meiden zichzelf geschikt als winnares. En Dionne, Jaslene en Renee vinden Natasha het slechtste. Natasha kwam met het weerwoord dat ze waarschijnlijk gewoon jaloers zijn. Maar ondanks dat vond ze de kritiek niet erg. Dat is mooi aan haar, ze neemt de kritiek en blijft gewoon lachen!

Maar nog even de fotoshoot van afgelopen maandag:

Ik denk dat komende maandag eerst een terugblik is op voorgaande afleveringen, maar dat de week erop de finale zal zijn! 3 meiden zijn nog over, Renee, Jaslene en Natasha. Who will be America’s Next TopModel?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.