Dagje Uit!,  Kijk & Luister

Theater: Najib Amhali – Alles komt goed

Ergens vorig jaar had ik de kaarten voor de show van Najib Amhali, Alles komt goed, al gereserveerd. En afgelopen 13 november was het dan tijd voor het spektakel. Samen met Marcel & Joyce gingen Bart en ik naar het Martiniplaza. Najib Amhali kwam niet alleen, de show was Plussupportact. Ondanks dat de show voor een tweede keer (wist ik niet!) langs kwam, zaten we wel mooi op de vierde rij!

Het is namelijk een principe kwestie, als ik niet op een stoel op een van de eerste 10 rijen kan zitten hoef ik een voorstelling niet te zien. Ik wil het gezicht kunnen zien en niet een klein mannetje op een podium rond zien stuiteren en maar afvragen hoe hij kijkt.

Zoals ik al aangaf kwam Najib met Plussupportact, een band van drie personen die ook echt [url] heet. Ze speelden een lekker deuntje en werden ook betrokken bij de show. Ondanks dat deze al even rond ging kwamen enkele actualiteiten toch nog even voorbij.

Ondanks dat de show om 20:00 uur begon kwamen er toch nog mensen te laat. Een groepje ergens achterin de zaal (bovenin dacht ik) en een koppel dat op een rij voor ons zat. Ja, dan ben je de pineut. Het werd netjes gehouden, maar je staat wel even in de picture..

Het was een leuke avond, toch wel persoonlijke show en ook wel herkenbaar op sommige punten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Foto’s zijn van mijn broertje Marcel.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

93 − = 88

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.