Gezin & Familie,  Persoonlijk

Shoppen met mijn pap & Yvon

Het lag al even in de planning, maar vanwege (voor familie bekende zaken) omstandigheden kwam het er niet eerder van om te winkelen met mijn vader en Yvonne. Maar wat in het vat zit verzuurd niet en op 17 november zijn we met ons vijven, want Lieke was er natuurlijk ook bij, gaan shoppen. We hebben de Prenatal en Babydump onveilig gemaakt. Om het voor Bart leuk te houden had hij wat fratsen met Lieke uitgehaald.nnnn
rnBart is niet zo dol op winkelen, dus die kan je dan beter gewoon zijn gang laten gaan. Ik kijk het liefste overal rond en zit overal aan, dus een ideaal koppel zijn we op dat gebied niet, hihi. Maar Bart wist zich wel te vermaken terwijl ik met mijn vader en Yvonne door de babywinkels aan het sjouwen was. Er zijn foto’s dus is het echt gebeurd!rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rnWe hebben geen van de bovenstaande items gekocht. Wel een paar outfits voor Lieke waaronder haar kerstoutfit, een lekkere warme deken en ander beddengoed. Het was erg gezellig en leuk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.