Gezin & Familie,  Weekendje weg

Weekendje Landal Land van Bartje in november 2012

Lekker op tijd! Een aantal foto’s van een weekendje weg in november 2012. Maar mijn blog, mijn regels en dus plaats ik het lekker toch! We gingen een weekend naar het Land van Bartje in een huis voor 10 personen, we waren met 11, Lieke sliep bij ons op de kamer..

Op vrijdag kwamen we met ons allen samen en kon de pret beginnen. Met een zwembad en in de omgeving van alles te doen werd het een leuk weekend. Omdat de Sint en zijn Pietermannen ook in het land waren hadden we tekeningen voor hem gemaakt en onze schoen gezet. Natuurlijk ook mooi gezongen!

Op zaterdagochtend stond er een zak vol cadeautjes bij onze schoenen. Zo mooi hadden we volgens mij ook niet gezongen, maar mijn tekening was wel verbluffend mooi, hihi! We waren grotendeels nog in onze pyama toen we begonnen met het uitpakken. Bart had nieuwe sokken gekregen, ik een ketting en armband en wij beide een lekker badschuimpje van de Rituals. Lieke had onder andere een spaarvarken van Fisher Price gekregen. Na het uitpakfestijn was het tijd om ons om te kleden en op pad te gaan.

Maarrrrrr…
Toen kwamen S&A beneden dat hun kamer overhoop gehaald was en er overal pepernoten en cadeautjes lagen. Het was echt een chaos, die ondeugende pieten toch!! Toen begon de tweede uitpakronde en kreeg iedereen een lekkere chocoladeletter en de kids nog een kleinigheidje.

Daarna was het echt tijd om iets te gaan doen en zijn we naar het gevangenismuseum geweest. Dit is echt een aanrader, voor volwassenen en kids erg leuk. Er zal nog een stukje over het gevangenismuseum verschijnen! Er was ook een kerst fair, maar deze was niet zo heel erg groot. Die avond zijn we nog uit eten geweest en heeft Lieke zich supergoed gedragen. Altijd afwachten hoe een baby op zoiets reageert toch?

Op het park waren ook allemaal grote beesten, soort bankjes, zoals je op de foto’s hierboven kan zien! Verder was het zondag wat relaxen. Het zwembad op het park bestond uit een nieuw en een oud deel. Bart was met Lieke gaan zwemmen, dobberen vooral. Maar het nieuwe deel was erg koud voor ons kleine meisje dus zijn ze lekker gaan bubbelen in het oude deel. Ik ben weer naar het huisje gegaan met Lieke toen de dag abrupt werd afgebroken. Omdat het niet om ons gaat, laat ik het achterwege wat er gebeurd is. Ondanks dat het abrupt eindigde was het wel een leuk en gezellig weekendje weg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.