Kijk & Luister,  Persoonlijk

Trailers van Fifty Shades Darker, heb jij ze al gezien?

Wederom een film die met Valentijn in de bioscoop moet draaien, deel twee van de Fifty Shades boekverfilming. Inmiddels zijn er ook al twee trailers te bewonderen die meer op het verhaal op de achtergrond gericht lijken te zijn dan het seksuele deel van het boek. Tenminste dat is wat de trailers laten zien. Als je de boeken hebt gelezen (ik al sowieso twee keer, of toch al drie?!) weet je dat het verhaal ook best spannend kan zijn.

Ga jij de film in de bioscoop bekijken? Ik heb dat met de vorige niet gedaan, gewoon thuis op de bank. Ik vond hem ook een beetje tegenvallen, ik miste informatie. Natuurlijk is een boek veel uitgebreider dan een film, dan moet je een selectie maken maar dat er dan informatie mist is jammer. Het ging soms een beetje van de hak op de tak. Maar bij dit tweede deel heb ik al wel een beter gevoel, maar in de bioscoop kijken, denk ik niet..

2 Comments

  • Yvonne

    Toevallig gisteren het eerste deel gekeken. Vond sommige stukken vaag. Maar heb de boeken niet gelezen. Misschien toch eens aan beginnen. En het eind van de eerste film vond ik oook niet leuk. ? Maar ben wel van plan om deel 2 te gaan kijken maar ook niet in de bios.

  • Patricia

    Ik weet het einde al niet eens mee! Maar dat sommige stukken vaag waren klopt! In het boek loopt het toch anders, uitgebreider.. Nu ging het van de hak op de tak 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 − = 27

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.