Dagje Uit!,  Kijk & Luister

Naar ‘The Best Of Najib Amhali’ geweest

Het is al een maandje geleden hoor, maar wij (Bart, Marcel & Joyce en ik) zijn naar de theatershow van Najib Amhali geweest. Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie wilden wij graag naar Jeff Dunham, en half Nederland met ons, kaarten binnen 5 seconden uitverkocht! Jammer, maar helaas. Kaarten kopen voor bijna €200,00 is te ernstig hoor! Maar even bij verschillende theaters verder kijken en hoppatee, daar was Najib!

programmaboekje en de tickets!

De show ‘The Best Of’ was op 12 januari in de Martiniplaza hier in Groningen. Het was erg druk, veel bekenden die er ook rondliepen. Ik vond het erg leuk, alleen zaten we giga ver weg vanaf het podium (ergens op het balkon), wat erg jammer was. Gelukkig is er geluid. Net na de pauze kon je foto’s maken van een drummende Najib. Marcel en ik hebben een paar filmpjes gemaakt van de drumsessie, helemaal leuk!

 rnrnrnrnrn
rnrnrnrnrn
rnrnrnrnrn
rnrnrnrnrn

The END

 rnrnrnrnrn

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

96 − 88 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.