Persoonlijk,  Weekendje weg

Weekendje Holten

Onlangs zijn we een weekendje weg geweest naar Holten. We hadden Mirjam dit beloofd toen ze 50 was geworden en dit kwam er steeds niet van, mensen moesten trouwen en huizen kopen enzo. Maar het was er dan eindelijk van gekomen hoor. Ik heb zelfs een eekhoorn op de film gekregen, wat zijn dat grappige beestjes zeg. Hoe snel ze een pinda (in schil) open maken..nnnnHet was een Landal huisje en we zaten midden in de bossen vol met beesten, eekhoorns bijvoorbeeld, maar ook wel vogels enzo hoor. Helaas was ik toen ziekjes en kon ik niet deelnemen aan alle uitstapjes en bleven Pepper en ik op het huisje passen toen iedereen weg was.rnrn

rn rn rn rn rnrnrnrnrnrnrnrn

rnrnHet was ook wat sneeuwig en dus wit wat het dan nog weer een extra sfeertje geeft, lekker het open haardje erbij aan. Toch wel leuk dan hoor zo’n warm vuurtje. Of gewoon allemaal onder de dekens zitten op de bank. Het was in elk geval, als ik namens mijn man en mijzelf spreek een gezellig weekend en voor herhaling vatbaar!rnrn

rn

Zoek de eekhoorn

rn

rn

Pepper powered by UNOX

rn

rn

Lekker warm onder de deken

rn

rn

Zoek het roodborstje

rn

rn

Zoek de eekhoorn deel 2

rn

rn

Pepper kijkt ook naar buiten, ze zit op de rand van de bank

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.