Games & Tech

The Sims 2 + H&M = Accessoires pakket

Naast de grote uitbreidings pakketten verschijnen er zo nu en dan ook accessoires pakketten voor The Sims 2. Eerdere verschenen pakketten zijn; Glamour, Familiepret, Kerst en kort geleden Feest komt er nu weer een nieuw pakket. Hennes en Maurits en The Sims 2 werken samen aan een nieuwe accessoires pakket voor The Sims 2. In dit pakket vind je alleen nieuwe items als nieuwe kledingstukken en winkel accessoires. Nieuwe kledingrekken voor hangende en liggende kleding om je winkel op te leuken. In totaal zullen er zo’n 60 nieuwe dingen te vinden zijn in dit pakket.rn
nnnnEen aantal plaatjes uit het nieuwe pakket:rnrn

rn

rn

rn

rnrn

rn
rnrnVerwacht 6 juni 2007

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.