Kijk & Luister

HNTM4 afl.6 exit: Maj-Britt

Ik heb het weer gemist. Door al die rare dagen was ik in de veronderstelling dat het gisteren gewoon zondag was. Om 21:30 kwam ik er achter dat het toch maandag was en ik het dus net gemist had op de tv. Gelukkig hebben we de website Modelmasters. Hier heb ik op kunnen lezen dat er afscheid is genomen van Maj-Britt. Ik vond haar zeker een goede kanshebster, jammer maar helaas. Er zijn nu nog 4 meiden over, 3 staan er altijd in de finale! Het einde nadert, dan komt er vast weer ene nieuw seizoen van America’s Next TopModel. Maar nog niet te hard van stapel lopen, eerst nog even onze eigen meiden.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

83 − 74 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.