Beestenboel

Bouncer en Pepper bijna vriendjes?

Spikey en Bouncer waren een duo samen, met het afscheid nemen van Spikey was Bouncer alleen. Hij moest niet zoveel van Pepper hebben, behalve dat het leuk was als ze achter hem aan kwam rennen. Sinds Spikey er niet meer is, is Bouncer een stuk aanhankelijker en knuffeliger geworden. Normaal dook hij bij Spikey in de mand om even met hem te knuffelen, nu ben ik de klos.Laatst op een vrijdag zaten Bart en ik tv te kijken, Pepper lag bij ons op de bank tegen mij aan. Ineens kreeg Bouncer het op zijn heupen en bedacht dat hij met mij wilde knuffelen, zo gezegd zo gedaan, hij dook op mijn schoot waar ook Pepper lag. Bart heeft snel de digitale camera gepakt en een paar foto’s gemaakt.

Bouncer die soms de controle over zijn lichaam verliest plofte maar neer en ging half op Pepper zitten en liggen. Ach, bekijk de foto’s maar, zie je het zelf wel! Wij vonden het in elk geval erg lachwekkend!

Lekker bij het vrouwtje liggen


Bouncer probeert Pepper te verdoezelen onder z’n pootje


Wat doet die mafkees nu?


Zo lig ik ook wel lekker in mijn uppie


Zo krijg ik tenminste geen rare kat om me heen hangen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

53 − = 45

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.