Games & Tech

Ik heb een DDR mat @ Female-Gamers

DDR staat voor Dance Dance Revolution, het is een grote mat met wat pijlen erop. Daarbij zit een CD’tjs voor de PC. Als je het geïnstalleerd hebt kun je het spelen (logisch he). Je kiest een level, muzieksnelheid en een leuk deuntje. Dan kun je van start gaan, je hebt in het scherm een aantal pijlen staan, van onder naar boven komen er ook pijlen, zodra de pijlen van onder in de pijlen bovenaan komen moet je een stap op de mat zetten. Je kunt het steeds sneller zetten als je wilt. Ik moet zeggen na een half uur stappen op die mat ben je best wel een beetje moe. Ik heb er ook een filmpje van, door mijn mannetje Bart gefilmd. Een kleine tip, draai je scherm even bij, haha!nnnnrn rn rn rn rnrnrnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 − = 85

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.