Onze Bruiloft

Bruiloft: Lunch locatie geregeld

Na een ontelbaar aantal keer de gastenlijst gewijzigd te hebben zijn we er nu helemaal uit! We hebben wat gepuzzeld, wat mensen heen en weer geschoven, maar nu zijn de lijstjes definitief af! Zo weten we ook wie we uitnodigen om met ons te komen lunchen op onze dag. Degene waar het om gaat zullen dat vanzelf wel op hun uitnodiging terug kunnen vinden. We hebben besloten dit met een selecte groep te doen. Onze dag, onze keus! Dit is wat wij willen.

De lunch is in het Heerenhuis in Groningen. Hier hebben we een zaaltje gehuurd. Vandaag hebben we alles doorgenomen met de manager daar en zal alles op de dag verzorgd zijn tussen de middag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + = 11

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.