Onze Bruiloft

Bruiloft: Trouwschoenen gekocht

Rondom Bart zijn vaders verjaardag zijn wij 18 april naar Apeldoorn vertrokken. Mijn moeder vierde toen haar verjaardag en vanaf haar zijn we aan de rit gegaan. We zouden tot maandag in Apeldoorn blijven, maar het beviel ons beide wel en Bart had nog een overleg dat ik gevraagd heb aan mijn werk of het mogelijk was dat ik vrij kon krijgen. Dat kon en zo zijn we tot dinsdag in Apeldoorn gebleven.
Naast de verjaardag van Willem die we op zaterdag vierden hebben we zondag ochtend weer lekker in het bos gewandeld met Pepper. Ze vind het echt heerlijk om er rond te rennen. Wat grappig is om te zien, dat ze met veel honden wil spelen, maar die hebben daar totaal geen zin in. Eigenlijk wel schattig dat ze om ze heen rent en hun aandacht probeert te trekken. Maar tevergeefs!

Op naar waar dit stukkie over gaat, de jacht op mijn trouwschoenen!! Maandag zijn wij (Inge, Mariska en ikke) wezen shoppen in Apeldoorn. Ik moest nog schoenen hebben voor mijn trouwjurk en dat was ons doel die dag! Natuurlijk gingen we nog wel wat winkels in om wat rond te neuzen of er nog iets leuks aanwezig was. Ik weet niet exact hoeveel schoenenwinkels we hebben gezien van binnen, maar het waren er heel erg veel! Op zo’n 3 winkels na hebben we ze allemaal bekeken. Een van de laatste winkels was de Invito, daar kwam Inge met een leuk paar schoenen aan.

Ik heb ze gepast en vond ze eigenlijk wel lekker zitten! Ik kan er natuurlijk niet teveel over kwijt, want dan weet Bart teveel en dat willen we natuurlijk niet 😛 Maar ze zijn heel leuk! Toen kwam de vraag, passen ze wel bij de jurk. Eenmaal weer in ons ‘2e stekkie’ (huis van Mirjam) meteen even gaan kijken of het wel zou passen. De kleur was goed, maar wat natuurlijk nog beter was, even kijken hoe het in zijn geheel stond. Nou, ik moest mijn jurk maar even aantrekken! Goh wat vervelend zeg, NOT!! Het geheel stond leuk! Ik had uiteindelijk weer moeite de jurk uit te trekken omdat hij zo leuk is en blijf het stom vinden dat je zo’n jurk maar een dag in je leven draagt.

Tot zover nu weer deze Bruiloft update!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 − = 14

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.