Weekendje weg

Vorig weekend, weekend midden Nederland

Vorig weekend (10 en 11 mei) zijn we op zaterdagochtend eerst nog naar de hondentraining geweest. Daarna naar huis, spullen gepakt, mams en oma opgepikt en naar mijn oom en tante doorgereden naar Zaandam. We waren al heel lang niet meer bij hun op visite geweest en het werd wel weer nodig tijd! Het was ook erg gezellig. We hebben zelfs nog een stukje in de Mustang (uit 1965) meegereden met mijn oompie.Wat een gaaf ding is die Mustang zeg! Aan het einde van de middag zijn we naar Apeldoorn gereden. Johan en Inge hadden op 9 mei de sleutel van hun huisje gekregen, natuurlijk moesten we even kijken. Maar we hadden ook beloofd om te helpen. Toen we daar aankwamen waren we kapot van het in de auto zitten en de warmte. We hebben wat gegeten en een rondleiding in het huis gehad. Ze hebben een leuk huisje met een grote tuin. De volgende dag zouden we wel gaan helpen in het huis met verfen.

Zo gezegd zo gedaan. Zondag vroeg op om aan de slag te gaan. Ik heb heel wat kleurtjes in handen gehad en had zeker de smaak te pakken. Ik wil zelf hier thuis ook wel aan de slag in ons entree halletje. Maar aan het einde van de middag waren we aan het opruimen om naar het huis van Mirjam te gaan om te eten. Toen Bart en Inge besloten een verfgevecht te gaan houden. Niet alleen waren Bart en Inge half blauw geverfd (stelletje smurfen, haha) maar werd ook Johan zijn shirt de dupe van de blauwe verf, of was het toch ene nieuwe trend die neergezet werd? Maar ook een aantal tegels in de tuin hadden ene kleine metamorfose gekregen.

Het was in elk geval een gezellig weekend!

Bart & Inge tijdens hun verfgevecht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.