Dagje Uit!,  Groningen

2e Pinksterdag, bult bij Kardinge beklommen

Het klinkt misschien heftiger dat het is hoor, maar toch was het een flinke klim omhoog. Het was nog een zondag, nou ja officieel een maandag, maar we bedachten dat we wel een stukje wilden fietsen met Pepper en de bult bij Kardinge beklimmen. Mijn fiets werd opgezadeld (mandje achterop voor Pepper) en we konden op weg. Kardinge is een sportgebied, je hebt er voetbalvelden, tennisbanen, een golfbaan, de klimwand, een skihal, een meer waar je kunt zeilen, het sportcentrum zelf nog waar je kunt zwemmen, schaatsen, fitnessen en nog veel meer.

Deze bult is een extraatje. Hier skiĆ«n mensen vanaf als het heeft gesneeuwd. Kun je vanaf crossen over de crossbaan die aangelegd is en natuurlijk heb je een mooi uitzicht. Maar wat we ook zagen was dat een meneer aan het ‘vliegen’ was vanaf de bult. Abseilen ofzoiets? In elk geval had hij een parachute uitgestald, trok deze omhoog, pikte een vleugje wind mee en werd naar beneden gevoerd door de lucht.

Het was leuk om te zien. Zo was er ook nog iemand van de berg aan het crossen, kwamen er nog wielrenners langs en hadden we er natuurlijk mooi weer bij! Genoeg te bekijken in elk geval. Pepper die zich ‘Queen of the world’ waande.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

75 + = 80

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.