Games & Tech

Familie DS

Ik had een Nintendo DS voor mijn verjaardag gekregen van Bart. Maar mijn speeltje bleek immens populair onder Bart, Marcel & Joyce. Ik had al eens tegen Bart gezegd, neem je eigen, dan kunnen we tegen elkaar gamen! Nu hebben we alle 4 een Nintendo DS gekocht. MAAR! Om natuurlijk niet in de war te raken, hebben we allemaal ons eigen kleurtje. Bart heeft een grijze, Marcel een zwarte, Joyce heeft de roze en ik had al een witte.nnnnHet is echt lachen, met z’n vieren Mario kart spelen, wat een leuke game is dat zeg! Je kunt elkaar lekker dwars zitten. Het dingetje is ook zo klein dat je hem zo overal mee naar toe kunt nemen, ideaal gewoon! Wij vermaken ons dus prima hier in de tuin met onze DS-en. Mocht iemand hem willen aanschaffen, zeker doen en neem er gewoon 2, dan kun je met meerdere mensen veel plezier beleven.rnrn

rnGeen kind aan Joyce en Marcel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.