Beestenboel

Pepper ‘modellig’ genoeg voor Honden kookboek 2?

Onlangs heb ik een berichtje geplaatst over een Honden kookboek. Hierbij had ik er ook in gezet dat er een tweede deel zal komen. Wat ik niet heb verteld is dat je jouw eigen hond mee kan laten doen aan een wedstrijd en je dan kans maakt om in het tweede deel Gezonde honden kookboek te komen met je viervoeter! Nou, daar heb ik onze Pepper voor aangemeld en nu is het dus hopen dat ze ‘modellig’ genoeg is. Ik heb na laaaaaang twijfelen de volgende foto’s ingezonden…nnnn

rn

rn

rn

rn

rnIn de loop van januari/februari zal de uitslag bekend zijn. Het Gezonde honden kookboek moet in de loop van 2012 uit gaan komen. Meer informatie kan je vinden op deze website, daar kan je ook de kiekjes bewonderen van andere honden die zijn aangemeld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 − 83 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.