Gezin & Familie,  Kids

Toch een andere commode

Bart en ik hadden na zwaar overleg toch maar besloten om voor een andere commode te gaan. We hadden eerst de commode/kast van de Ikea serie Hensvik. Maar bij nader inzien leek deze toch niet zo praktisch. De commode plank steekt namelijk erg ver uit, dus iets eronder wegpakken is niet zo gemakkelijk. Het zou ook wat krap gaan worden in de babykamer en er zitten geen deurtjes voor de onderste plankjes, stofnestjes dus. Na wat overleg en het bekijken van andere opties, zijn we gegaan voor de commode van de Hemnes collectie van Ikea.nnnn
rnDus, de ene weer inruilen en de andere weer meenemen. De ‘oude’ zat nog in verpakking, dus ruilen was geen probleem. Onze nieuwe is ook lager, dus kan je die makkelijker neerzetten om meer ruimte te creëren in de babykamer.rnrn

rnNou, zoals je op de foto kan zien is dat hem geworden. Het is een kastje met twee lades, maar in de bovenste lade zit nog een verstopte lade, voor kleine dingetjes. Daarnaast heb je dus een open vak, voor bijvoorbeeld mandjes met verzorgingsproducten. Hij staat in elkaar en is bijna klaar voor gebruik.rnrn

rnJe plaatst er dan de commode opzet op en klaar is het project! Nadeel is dat de knoppen van de lade en kast niet bij elkaar passen, dus daar moeten we eigenlijk even nieuwe voor hebben, maar dat zal vast niet gebeuren, haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.