Gezin & Familie,  Kids

Moe, moe, moe… Dutjes tijd

Ik kan bijna de hele dag wel slapen! S’nachts is het al heerlijk om tussen de 10-12 uurtjes slaap te pakken, maar ik neem inmiddels elke dag ook een uurtje om even de oogjes toe te knijpen. Ik ben moe! Dat is ook vrij normaal als je als baby broedmachine fungeert, alleen heb ik er wat meer last van dan de meeste dames. Mijn dutjes doe ik natuuuuuuurlijk niet alleen! Ik heb Pepper die meegaat en in d’r mandje op de slaapkamer ligt en Bouncer, die vindt het ook heel fijn dat we samen kunnen dutten.nnnn
rnDe onderstaande foto’s heeft Bart onlangs gemaakt (toen de zon nog eens scheen….!) Inmiddels kan ik niet meer zo goed op de manieren liggen als ik wil. Buik, linkerzij… Dus lig ik sowieso tijdens mijn dutjes op mijn rug. Bouncer komt lekker op mijn bovenbenen liggen, hij is gelukkig maar 6 kilo, en houdt mijn benen lekker warm. Ik heb allemaal kussens waar ik een heerlijk holletje van maak en ons bed… Die ligt zo verschrikkelijk lekker, dat je er bijna niet meer uit komt. rnrn

rnOok heb ik er een voedingskussen liggen (thanks Emmelie) die handig kan zijn om wat ondersteuning te geven aan mijn buik, als ik op mijn zij lig. Op mijn linkerzij kan ik niet meer liggen, want volgens mij gaan mijn ribben dan breken. Oh, en snachts snurk ik ook! Is ook zo’n dingetje wat je hebt als je zwanger bent. Daarnaast moet ik er vaak wel 2 tot 3 keer uit om te plassen. Oh, ik heb me toch een ritme als ik borstvoeding moet gaan geven, haha!rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

73 − = 71

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.