Gezin & Familie,  Kids

Aanstaande Ouder Voorlichting gevolgd

Als je zwanger bent, helemaal van de eerste, kan er een hoop op je afkomen. Tenminste zo ervaar ik dat. Je hebt een lijst met baby huisraad die je in huis moet halen (daar kom ik later eens op terug), je moet keuzes maken over de bevalling en nog veel meer. Via onze kraamzorg, Kraamzorg Het Groene Kruis zijn er een aantal voorlichtingsavonden die je kan volgen. Zo hebben wij een tijdje geleden de aanstaande ouder voorlichting gevolgd.nnnn
rnTijdens deze avond, ben je met meerdere aanstaande ouders, krijg je veel informatie. Bij ons was het in het Martini ziekenhuis en kwamen er verschillende mensen aan het woord. Zo was er een verloskundige, een gynaecoloog, een afdelingszuster en nog iemand die informatie vertelden over wat je rondom de bevalling kan verwachten. rnrn

rnEr werd ook een filmpje getoond waar je een bevallingsprocedure op kon volgen. Vanaf het moment van de weeën tot het kindje is geboren en je naar huis mocht werd getoond. Andere dingen die voorbij kwamen; Waar zet je de auto neer? Wat moet je voor achterblijvers (thuis, hond en/of ander kind) regelen. Wat is handig om mee te nemen, PIJNBESTRIJDING kwam langs en je had de gelegenheid om vragen te stellen.rnrnHet was best informatief en er kwamen wel wat dingen langs wat er handig was om te weten en wat je in sommige gevallen moet doen. Tijdens de pauze waren er een aantal kraampjes (mini-beurs) van verschillende organisaties waar je ook nog weer informatie kon inwinnen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 − = 12

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.