Gezin & Familie,  Interieur &zo

Handenwand opgevuld

In eerste instantie hadden we onze ‘handenwand’ bestemd voor de mensen die ons hebben geholpen in ons huis toen we hier kwamen wonen. Tot op de dag van gisteren miste er telkens een aantal handen van mensen die geholpen hebben. Deze staan er nu wel op, maar er staan nog veel meer op! We hebben namelijk besloten dat we de hele familie er zo’n beetje op willen hebben. Nu staan onze ouders, opa en oma’s, broertjes en zusjes erop met hun aanhang (op een enkeling na!). De muur lijkt flink gevuld en er kan nog meer bij!
Wij zijn er in elk geval heel erg blij mee! Bedankt allemaal!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.