Gezin & Familie,  Persoonlijk

5-weken, 10-weken en 20-weken Echo’s Baby X

Inmiddels heb ik al een rits aan echo’s gehad! Sowieso met 5 weken toen ik veel pijn in mijn buik kreeg, bij Lieke kreeg ik toen een echo om te kijken of het geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap was. Daarna heb je rond de 10 weken een echo en bij 20 weken krijg je ‘de echo’ om te zien of alles werkt zoals het moet werken en of alles erop en eraan zit en wellicht wat extra’s. Bij deze kan je even meekijken in mijn buik.

echo_baby_x_5wekenDe 5 weken echo. Klein propje in mijn baarmoeder.

echo_baby_x_10wekenDe 10 weken echo. In eerste instantie lag de baby lekker te slapen. Dat was dus niet helemaal de bedoeling en moest ik springen om de baby wakker te krijgen zodat ze beter konden kijken. Uiteindelijk stuiterde de kleine nog een beetje na.

echo_baby_x_20wekenDe 20 weken echo! Bijzonder hoe goed je alles kan zien. Alles zit erop en eraan!

Door wat gedoe met het minder voelen van de baby en het last hebben van vroegtijdige weeën en harde buiken kreeg ik ook nog tweemaal een echo. De eerste zou ik meekrijgen, is nooit gebeurd.. Van de vroegtijdige weeën en harde buiken heb ik wel een echo, maar die laat o.a. een navelstreng zien.

Het is nu nog een paar weken tot we het kleintje in het echt kunnen bewonderen!! Dan is het leuk om deze kiekjes later nog eens te laten zien.

P.S. durf je een gokje te doen wat het gaat worden als je de 20 weken echo hebt bekeken? Is vooral voor de mensen die het nog niet weten, het is geen groot geheim! Maar een spelletje op zijn tijd is ook leuk toch.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + = 19

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.