Games & Tech

Preview: MySims Party (Wii & DS) @ Female-Gamers

De schattige MySims komen inmiddels in verschillende games voor. Nu komen ze ook met een MySims Party game. Deze zullen voor de Nintendo Wii & Nintendo DS verschijnen. Onlangs heeft Miranda ons al kennis kunnen laten maken met een MySims Party filmpje die je hier kunt bekijken. Maar er zijn ook screenshots uitgekomen voor beide games. Het spel belooft een kleurrijke boel te worden en de karakters zien er weer erg schattig uit.nnnnIn de gameversie voor de MySims Party Nintendo Wii versie speel je alleen of met maximaal 4 vrienden. Je neemt het tegen elkaar op door te racen, te slaan, rocken, hakken, te dansen en nog veel meer. De game bevat meer dan 50 mini-games. Jij en je vrienden kunnen je helemaal uitleven op extreme snowboardkunsten, de strijd aanbinden met een robot of jullie ritmische talenten laten zien aan DJ Candy in een flitsende dansuitdaging. Elk MySim-personage brengt een unieke combinatie van vaardigheden mee naar de missie. Met verschillende niveaus van uithoudingsvermogen, snelheid en geluk heb je de optie om de beste MySim voor je opdracht uit te kiezen. Je kunt de minigames een voor een spelen of jij en je vrienden kunnen ze in een themafestival spelen als Eten, Muziek en Sport waarin meerdere minigames te spelen zijn.rnrnMySims Party voor de Nintendo DS biedt je 40 minigames om uit te kiezen. Deze games zijn speciaal voor de DS ontwikkeld en zorgen voor urenlang speelplezier. Je kunt dinosaurusfossielen opgraven, samen met Goth Boy een avontuur beleven in het Spookhuisspel of je gitaar laten loeien in Luchtgitaarheld!rnrnMySims Party zal in maart 2009 in de winkels liggen. Wat de game zal gaan kosten is nog niet bekend. rnrnBij deze een hele hoop screenshots, beginnende met die voor de Nintendo DS. rnrn

rn
rnNintendo Wii MySima Party screenshotsrnrn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 49 = 59

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.