Ik in de Media

Female-Gamers (Yvon) in de Media

Als je mijn website Female-Gamers.nl nu nog niet kent, dan vraag ik me af of je wel weet wie ik ben, hihi! Ik doe dit samen met Yvonne, uit Venlo. Zij is in september 2008 in het Dagblad de Limburger verschenen over het fenomeen meiden die gamen. Ik sta er ook in genoemd, tof he! En afgelopen week stonden we ook weer in het Limburgs Dagblad over een evenement (Dance Dance Revolution – DDR) die georganiseerd wordt door Female-Gamers. Nu is dat hartstikke leuk natuurlijk en wil ik deze artikelen jullie niet onthouden en dus staan ze (als je even verder leest) te lezen!nnnn
rn
rnAls je op het plaatje klikt verschijnt hij in het groot! De tekst rechts kun je hier lezen. Limburgs Dagblad 12 september 2008
rn
rn
rnHet laatste artikeltje is van 16 januari 2009 uit het Limburgs Dagblad.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

75 − = 68

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.