Games & Tech,  Persoonlijk

Nieuwe PC, joepieee

En of het tijd werd voor een nieuwe aanwinst! Mijn Personal Computer (PC) was een trouw beestje, maar voldeed niet helemaal meer aan de nieuwste eisen voor nieuwe games. Op een gegeven moment is hij als je er mee gamed toch af aan het raken, terwijl hij het nog prima deed hoor! Toch werd het tijd voor een aantal nieuwe onderelen. Nu kun je denken, ja nieuwe onderdelen is heel wat anders dan een nieuwe PC. Klopt als een bus, maar telt het ook als je op je harde schijf en kast na nieuwe onderdelen koopt?nnnnIk vind dus van wel! Ik ben er zo blij mee, hij is zo lekker snel en vooral ook erg stil! Die van Bart maakt toch al lawaai voor twee. Mijn beestje is lekker stilletjes. Voor de nerds onder ons (die dit lezen) kan de volgende informatie interessant zijn, de onderdelen die ik in mijn PC heb gekocht:rnrn- AMD Athlon64X2 6000+ AM2 (processor)rn- Chieftec Smart 500Watt (koeler)rn- 2GB DDR2 1066MHz kit (geheugen)rn- Club3D GeForce 9600GT 512MB (videokaart)rn- Asus M3N78-VM AM2+ (moederbord)rn- Samsung SP F1 320 F1 320GB 16M SATAII (harde schijf)rnrnWat er mee is gegaan uit het oude bakkie, mijn harde schijf, mijn kast en mijn DVD spelerding. rnrnEn het allertofste is! Ik heb alles zelf in mijn PC gebouwd (zie de foto’s als bewijs!!)rnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.