de Feestdagen,  Persoonlijk

Gelukkig Nieuwjaar!!

Inmiddels zijn we al 18 dagen verder, maar ik kan het niet laten om dit toch nog even te posten. Tenslotte, mijn website, mijn feestje! Hopelijk wordt het voor iedereen een goed, gelukkig en vooral gezond 2009! Dat gezonde hoop ik vooral voor mijzelf. Met oud & nieuw was ik al ziek en afgelopen week was ik ook alweer ziek.

Twee keer al en het jaar is net begonnen. Ik vind eigenlijk dat ik mijn ziektedagen al opgemaakt heb en dus niet meer ziek mag worden, haha. rnrnVoor de jaarwisseling heb ik het er met Bart over gehad wat onze hoogte en dieptepunten waren voor 2009, de dingen die gebeurd zijn die er voor ons uit sprongen. Nu kan ik deze allemaal nu nog wel even hier neer zetten, maar dat doe ik lekker niet! De gebeurtenissen kun je ook op de site hier vinden, pak er een bakje thee bij en start met lezen zou ik zo zeggen, dan weet je ook wat voornamelijk voor mij DE punten zijn die mij het meest zijn bijgebleven in 2008.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − = 7

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.