Games & Tech

Onze Top 10 meest knappe mannelijke gamepersonages @ Female-Gamers

Zucht en zwijmel, na de vele top 10’s van meest knappe vrouwelijke gamepersonages vonden wij het eens tijd worden om de 10 knapste mannen op een rijtje te zetten. Geloof ons, het is niet zo makkelijk als je denkt. Al die mannen bekijken, het ene plaatje mooier en stoerder dan de andere. Er achter zien te komen waarom ‘hij’ nu juist weer zo mysterieus eruit ziet en waarom we deze type man zo ‘mooi’ vinden. Nieuwsgierig naar onze Top 10? Lees dan snel verder!nnnnOnze top 10 ziet er als volg uit: rnrnOp de 10e plaats: rnrnBatman: In de film weten we dat er een knappe man genaamd Bruce achter het masker zit. Hij heeft natuurlijk een prachtige mond, maar gaat het om de looks of willen we allemaal eens door de luchten van Gotham City vliegen? Dit geeft ons een reden om deze mysterieuze batman in onze top 10 te zetten!rn

rn

rnrnOp de 9e plaats: rnrnSolid Snake: Ook deze stoere man moet in onze top 10. Hij lijkt een beetje op Rambo zo met zijn hoofdband. Maar met zijn gebalde vuisten, biceps op springen, ja hij mag ons zo in zijn armen meenemen en beschermen. rnrn


rn

rnrnOp de 8e plaats: rnrnGladiator: Deze stoere vent waarmee je kunt vechten in de game Lineage II verdient ook een plaats in onze top 10. Zijn wilde haren lijkt hij nog niet kwijt te zijn en hij zal met zijn uitrusting zijn mannetje wel staan. Hij zal ons zeker beschermen, de stoere uitstraling deed het hem voor ons helemaal!rn

rn

rnrnOp de 7e plaats: rnrnNathan Drake: Misschien voor een aantal dames (en heren) een wat onbekender karakter, dit maakt hem er echter niet minder knap op. Mooier zou zijn als hij je buurjongen zou zijn, maar voor nu is Uncharted Drake’s Fortune de game waar je Nathan kan terugvinden! rnrn

rn

rnrnOp de 6e plaats: rnArthas: Arthas uit World of Warcraft bracht met zijn komst als de Lich King een mooie aantal shots in de game. Deze gevaarlijke koning die per ongeluk het verkeerde zwaard in handen kreeg heeft toch een leuke stoere (game)Queen naast zich nodig? Wij vinden hem mysterieus, dat maakt hem natuurlijk interessant en aantrekkelijk. Daarom staat hij als 6e knappe man in onze top 10. rnrn

rnrnOp de 5e plaats:rnrnLegolas: Okay, in de film ziet hij er nog leuker uit, maar zijn game look’a’like ziet er nog zo slecht niet uit. Wanneer kunnen we eens een ritje op zijn paard maken en leren boogschieten? rnrn

rn
rn

rnrnOp de 4e plaats: rnrnPrince of Persia: Deze prins die al de nodige jaren meegaat, maakt naar al die jaren een populair gamepersonage zijn nog steeds indruk op ons! Natuurlijk werd hij in de loop van de jaren wel een stuk knapper!! De ‘bad ass’ kant, die nemen we op de koop toe. Kijk toch eens naar dat mooie koppie, die ogen, zijn spieren… zucht..rn

rn

rnrnOp de 3e plaats: rnrnLeon Kennedy: Leon Kennedy heeft het zwaar te verduren als zombie killer in de game Resident Evil. Leon die een knap koppie heeft mag altijd zombies bij ons komen verdrijven! Hij mag zeker niet ontbreken in onze top 10!rnrn


rn

rnrnOp de 2e plaats:rnrnDante: Dante is het gamepersonage die komt uit de game Devil May Cry. Deze knappe held die de nodige heftige avonturen meemaakt straalt een stoere uitstraling uit die ons zeker aansprak! Komop, we willen graag die sixpacks voelen?rnrn


rn

rnrnOp nummer 1 :rnrnAltaïr: Altaïr is het gamepersonage uit de game Assassin’s Creed. Deze mysterieuze man, die weinig van zijn gezicht laat zien, verbergt veel. Toch krijg je af en toe iets te zien en door zijn mysterieuze verschijning en zijn krachtige blik maakt hem daarom de winnaar van deze Top 10.rnrn

rnrnDit was onze top 10! Wat vinden jullie ervan? Er moeten natuurlijk nog veel meer sexy, knappe en mysterieuze mannelijke gamepersonages komen! Voor nu waren wij het eens over bovenstaande top 10! Ongetwijfeld zullen we in de toekomst weer klaar staan om weer een aantal uurtjes zoet naar de gamemannen te kijken! Zo vervelend vonden wij dit nu ook weer niet om te doen!rnrnLiefs,rnrnHeather, Lisa, Marieke, Patricia & Yvonne!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.