de Feestdagen,  Persoonlijk

Gelukkig Nieuwjaar, nog voornemens?

Tot 6 januari (Drie Koningen?) mag je de mensen in je omgeving nog de beste wensen, wensen.. Dus bij deze, iedereen die dit leest, nog de beste wensen voor 2012! Een hoop goeds, liefde en gezondheid gewenst. Wat wens je mij eigenlijk? Haha! Iedereen viert Oud & Nieuw op zijn of haar eigen manier. Wij hebben het lekker rustig aan gedaan. We hadden leuke uitnodigingen gekregen, maar vanwege mijn zwangerschap besloten lekker thuis te blijven. En zo lag ik dus om 00:00 uur lekker op bed! Bart was er ook eventjes, maar die ging om kwart over 12 weer naar beneden. Wat heb jij gedaan? Heb je eigenlijk nog ‘goede’ voornemens?

Want met Oud & Nieuw krijgt ‘men’ het ineens op de heupen en wil men het nieuwe jaar starten met allerlei goede voornemens. Meer sporten, minder eten en stoppen met roken zijn vaak de populaire voornemens. Natuurlijk deed ik wel eens aan deze voornemens mee, al was het vooral op sportgebied gericht, want roken deed ik niet en teveel eten over het algemeen ook niet.

Je kan natuurlijk nog tig andere goede voornemens bedenken, maar waarom moet dit altijd starten in het nieuwe jaar? Dan is de meerderheid toch nog aan het bijkomen van de feestdagen, is het geen goed moment, zit je wellicht niet lekker in je vel. Ik begin niet meer aan goede voornemens in het nieuwe jaar! Als ik iets bedenk, dan maak ik er meteen werk van. Waarom wachten tot die ene dag? Dus voor mij geen voornemens in 2012. Natuurlijk zijn er wel bepaalde dingen die door mijn gedachten spoken, helemaal rondom de kleine die komt. Maar op dat gebied kan ik eigenlijk niets meer doen dan afwachten en het beleven.

Heb jij nog goede voornemens? En is het je tot nu toe al gelukt deze vol te houden?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

72 − = 65

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.